Kosár

Telefon: +36 30 325 4800​​​

E-mail: enoteca@montalcino.hu

“Palackba zárt olasz érzés”…..

Nehéz szavakba önteni, hogy mit is jelent számunkra valójában a „Palackba zárt olasz érzés. …”, talán a kezdetektől elindulva, amint megérkeztünk Olaszországba elragadott minket a mediterrán emberek életvidámsága, kedvessége és maga az olasz életérzés.
Hosszú évek, évtizedek nyaralásai, utazásai, városlátogatásai után egy életre szóló szerelem köttetett ezzel a csodálatos országgal. Az Alpok, Dolomitok, a Pó-síkság, Toszkána collinai (dombjai), a véget nem érő gyönyörű tengerpartok, a megszámolhatatlan műemlék sokaság, a gasztronómia, a kiváló borok és végül, de nem utolsó sorban a barátságos olasz emberek örök „szerelembe” ejtettek bennünket.

Az utóbbi években, évtizedekben rengeteget utaztunk Olaszországba, számtalan pincészetet felkerestünk. Bejártunk megannyi szőlőültetvényt, folyamatosan kóstoltunk a pincében, kiválasztottuk a legjobb tételeket és számtalan barátság köttetett ez idő alatt. Elmondhatjuk, hogy az általunk forgalmazott borokban ott van az ember, aki minden erejével azon van, hogy mosolyt csaljon az arcunkra, átadjon valamit abból, ami Ő maga.
Nekünk a bor, nem csak egy palack kiváló ital, hanem maga a „Palackba zárt olasz érzés….” visszakapjuk mindazt, amit Olaszország adott nekünk: vidámságot, barátságot, kellemes embereket, megannyi élményt.

Abban is hiszünk, hogy a bor másokkal megosztva a legkellemesebb ital.

Suhayda László