Kosár

Telefon: +36 30 325 4800​​​

E-mail: enoteca@montalcino.hu

Rólunk

Vinissimo

A Grande Vino bornagykereskedés

Olaszország kiváló borait, prosecco-it, grappáit, valamint prémium kategóriájú olívaolajokat importálunk közvetlenül a termelőktől. Személyes kapcsolatban állunk azzal a közel 30 pincészettel, akiknek termékeit immár 15 éve forgalmazzuk Magyarországon.

Fontos számunkra a személyes kontaktus: az évek során nagyon jó kapcsolatot alakítottunk ki a pincészetekkel- minden partnerünket meglátogatjuk évente legalább egy alkalommal. Már-már barátként fogadnak, bejárjuk az ültetvényeket, megnézzük a feldolgozót, az érlelő pincét, személyesen követjük végig a munkafolyamatokat.

Kóstolunk helyben, és minden esetben mintákat hozunk magunkkal, amiket szakértő partnereink bevonásával itthon újra kóstolunk. A közel 1000 őshonos olasz szőlőfajta óriási választékot biztosít. Ezek közül válogatjuk ki a legjobb ár-érték arányú tételeket, figyelembe véve a hazai igényeket.

Ügyfeleink kiszolgálása a legnagyobb rugalmassággal történik, több ezer palackos raktárkészletünk garantálja a folytonosságot. Készletbővítésünk folyamatos, törekszünk arra, hogy Olaszországot a lehető legnagyobb választékkal képviseljük hazánkban.

Szívesen adunk szakmai segítséget borlap összeállításához, igény esetén az éttermek, borszaküzletek, delikát kereskedések részére képzést is tartunk az általunk forgalmazott termékekről. 

Nekünk a bor, nem csak egy palack kiváló ital, hanem maga a „Palackba zárt olasz érzés….” visszakapjuk mindazt, amit Olaszország adott nekünk: vidámságot, barátságot, kellemes embereket, megannyi élményt.

Abban is hiszünk, hogy a bor másokkal megosztva a legkellemesebb ital.

 

Várjuk megtisztelő érdeklődésedet, baráti üdvözlettel:

Suhayda László